OK, IM ON IT.

Okej mina kära läsare. Vi kör en frågestund! Det regnar idag idag och jag tänker att ni är många som sitter vid en dator idag och jag vet också att det är mycket som ni säkert  undrar över nu för tiden, det har ju tagit stora vändningar i mitt liv så vi kan reda ut lite saker kanske =)

Fråga på, jag svarar så gott jag kan. Puss!

38 reaktioner på “OK, IM ON IT.”

  • Noa skriver:

    Här ofta tränar du? Har du hållt på med någon sport? Har du pojkvän? (Y) tack!

  • Elena skriver:

    Vart ska du flytta? Du har inte skrivit något om det här i bloggen, berätta! Man blir ju så nyfiken!

  • Rebecca skriver:

    Hur kommer det bli till hösten med jobbet nu när du ska flytta till USA? Har du planerat hur du ska jobba och om det blir en satsning i USA, hur tänker du kring det? 🙂

  • anna skriver:

    Varför tog det Slut med Simon? Var det svårt att gå vidare efter en så lång relation? Har du några tips för att blicka framåt och gå vidare?

  • Sara skriver:

    Hej sanne! Du har verkligen en superbra och inspirerande blogg! Har lite frågor jag skulle vilja fråga så här kommer dem
    🙂 varför tog de slut mellan dig o simon? Var det ett gemensamt beslut eller berodde de på något annat? Har du kvar dina saker i Sundsvall? Har du några tips på hur man går vidare efter ett uppbrott?Hur träffade du din nuvarande kille? Vem tog första steget? Berätta gärna lite om honom 🙂 vart ska du flytta? Antar att de är utomlands och hur känns de att inte få träffa sin familj/vänner lika mycket? Hur går de med shoppen? Kan inte berätta lite hur de är o ha företag o hur du vågade satsa? Oj vad mycket frågor men skulle va jättekul om du skulle vilja besvara dessa 🙂 kämpa på nu o lycka till med allt!

  • Alexandra skriver:

    Kan du berätta mer om din flytt, vart, varför? 🙂 ska du göra något mer utomlands förutom att jobba med shoppen? Du är grym!

  • Sara skriver:

    Hej Sanne.

    Jag är själv tillsammans med en hockeyspelare och har varit det hela min ungdom och vuxna liv. Som du förstår så sitter vi liksom ihop kan man säga .. Jag är van att flytta runt tillsammans med honom och vet ju liksom inget annat eftersom vi alltid varit tillsammans. Jag känner dock att jag har kommit på att jag i hela vårt förhållande bara fokuserat på honom. Hans karriär går i första hand, hans jobb styr vart vi bor, vi umgås med hans vänner eftersom det är dom man lär känna i den staden/landet man bor i osv. Jag älskar mitt liv och allt fantastiskt som detta hockeyliv ger oss men samtidigt är jag så jävla rädd att vakna upp och känna att JAG inte har åstadkommit något? Jag känner ibland att jag tappat bort mig själv och vet inte riktigt längre vad jag vill jobba med och vad jag har för intressen .. Känns som jag bara hänger med liksom .. Samtidigt som jag verkligen inte vill flytta hem och vara utan honom .. Hur tänker du kring det? Eftersom du också varit tillsammans med en fotbollsspelare tidigare och nu en hockeyspelare, förstår du då hur jag känner?

    Stor kram på dig och lycka till med allt!

  • Shkurte skriver:

    Otroligt härlig och sprudlande blogg, den känns så ärlig!

    Har läst här ett bra tag nu och vet att de är slut mellan dig o ditt ex, men min fråga är NÄR var det du kände att näe det funkar inte ? När du skrev om honom var det som att han var ditt allt o du ville så mycket mer i ert förhållande än vad det kanske var i verkligheten, känns de som du förlorat ditt ”så kallade allt” eller känns det som att du är mer rätt i ditt nuvarande förhållande? Vad är skillnaden mellan ditt dåvarande och nuvarande förhållande?

    Cred till ditt mod att starta eget o framförallt satsa så att flytta utomland! Vad fick dig att ta beslutet att flytta utomlands? För och nackdelar med att flytta utomlands?

    All lycka till till dig !

    Kram

  • Maria skriver:

    Känns som att det gick ganska fort för dig att gå vidare från ditt ex till din nuvarande pojkvän, men som jag förstod det från ett tidigare inlägg du skrev så har ni varit tillsammans förut? Vad var det som gjorde att ni åter kom i kontakt med varandra och är där ni är nu? 🙂

  • K skriver:

    Modell på dina rayban brills på din senaste instagrambild, de som är svarta, runda?

    Är du förlovad? Såg ringen:)

  • Lalle skriver:

    Enligt min åsikt så gick det väldigt snabbt för dig att gå in i ett nytt förhållande efter att precis avslutat ett långt sådant. Hur går man vidare så fort ifrån någon man varit tillsammans med i flera år och sett som sin framtida? Tror du inte att du kör på rebound love nu för att förtränga känslorna för S? Eller var det inte helt äkta med S? Ploppa J upp direkt efter ditt och S avslut eller hur gick det till? Alla förtjänar lycka och du vet bäst vad du behöver, jag är bara väldigt analytisk och nyfiken 🙂

    Flyttar du utomlands med J nu eller blir det distansförhållande? 🙂

    All lycka med flytten och shoppen.
    Kramar :*

  • Tara skriver:

    Hej! Har du någon kontakt med My som du umgicks mycket med förut när du Bodde i Sundsvall? Bor inte hon oxå i sthlm nu? Vart har din fotograf Frida tagit vägen Föresten? Kram!

  • Mia skriver:

    Hej Sanne,

    1. Hur ser du på att flytta till USA? Kommer du att jobba något där?
    2. Hur träffades du och Jacob? Ni har varit tillsammans förut men det känns som att du och ditt ex var ihop i mååånga år. När var du tillsammans med Jacob?
    3. Vilken stad kommer du ifrån?

  • Nathalie skriver:

    Jag är nyfiken på, och kanske har jag helt bara missat det, vart det är du kommer att flytta senare i höst? Och du skrev att du kollade lägenheter är det där – eller i Stockholm. Definitivt själv hemnet beroende, hehe!

    Fortsätt med det du gör och att dela med dig som du gör – du är grym!

  • Matilda skriver:

    Hur tränar du och hur ofta?:) Ifall du kär löpning så hur lång sträcka brukar du springa, tex. 5km eller mer? Det skulle oxå vara roligt att läsa om en vanlig matdag hos dig, som en matdagbok ifall du förstår:D

  • Patricia skriver:

    Vart ska du flytta i höst? Flyttar du själv? Är tanken att du ska bosätta dig där i flera år eller är det bara tillfälligt? 🙂

  • Sara skriver:

    Det här kanske är en knepig och knäpp fråga, men det är något jag funderat över mycket och är egentligen inte specifik för dig 🙂 Jag är själv i ett långt förhållande och vi ska få barn om bara några veckor. Under våra år tillsammans har jag alltid vetat att jag vill ha barn och när jag pluggade på högskolan visste jag att det där med barn äntligen kom närmre och närmre. Som jag förstått det så har du sagt att du vill ha barn, men att det är karriär och annat skoj som gäller den närmsta framtiden. Nu till frågan; när man då gör slut på en lång relation där man kanske haft barn som ett framtidsmål, förändras det mycket när man sen går in i ett nytt förhållande? Alltså, om du tidigare tänkte dig barn inom typ två år (exempelvis), ligger det längre fram i tiden när du nu träffat en ny kille? Självklart beror det ju på den nya killen också, men känslorna inom en tänker jag. 🙂
    Jag har nämligen tidigare funderat mycket kring hur jag skulle tänka om det var så att det tog slut med min kille och undrar om du tänkt lika?

  • Frida skriver:

    Hej Sanne,

    Under hösten ska jag åka till Hong Kong och jag undrar om du har några tips på vad jag absolut inte får missa. Sevärdheter, resturanger, shopping osv?

    Kram Frida

  • anna skriver:

    Vad har du för kup storlek? Hur tränar du och äter? Dricker du mycket alkohol? Är du svartsjuk? Mycket frågor men är så nyfiken. ..

  • Olivia skriver:

    Hej! Älskar din blogg (och ditt jobb) och har några frågor till dig, Hur mycket tränar du och hur ser en vecka inom träningen ut för dig? Hur mycket varierad träning kör du och vad?

    Hur kom du dit du är yrkesmässigt idag? Vart började du, hur gick du tillväga? (Är själv just nu på väg in i arbetslivet så vore jätte intressant om du berättade lite hur det gick till i karriären, från början liksom)

    Kram:)

  • Emma skriver:

    hur känns det att ha en ny kille så kort efter Simon? Menar verkligen inget negativt nu, tänker bara mig själv in i situationen då jag och min kille varit tillsammans lika länge som du och Simon var, och jag tror inte jag hade haft svårt för att träffa en ny lika ”fort” om du förstår vad jag menar!

  • Sara skriver:

    Hej Sanne! Vill först säga tack för en väldigt bra och inspirerande blogg! Du verkar alltid vara en sådan positiv, självsäker och glad tjej och det är väldigt roligt att följa dig.

    Mina frågor är:

    1. Hur gör du för att komma ur jobbiga perioder i livet? Har du några bra tips man kan tänka på eller att göra när man går igenom breakups, misslyckanden eller liknande?

    2. Sen så undrar jag som precis alla dom andra undrar, kommer din nuvarande pojkvän/vänner att flytta med dig utomlands eller flyttar du helt själv? Är du nervös inför det?

    3. Har du alltid vetat vad du velat arbeta med/bli, i framtiden?

    4. Har du alltid varit så självsäker/haft bra självkänsla?

    5. Sist men inte minst, vilket tror du blir det trendigaste plagget i höst och hur skulle du styla det?

  • Anna skriver:

    hej,

    Jag undrar hur du kom i kontakt med företaget du signa med gällande din webshop.

    //Anna

  • Helena skriver:

    Du verkar vara en otroligt positiv och glad person! Underbart med sådana människor! Jag har däremot en tendens att överanalysera och ibland tänka negativt. Kan du ge förslag på hur du tänker om saker, eller hur man kan göra för att bara vara och njuta av det man har?

  • Hanna skriver:

    Först och främst måste jag säga att du är en sådan inspirationskälla! Har följt din blogg nästan sen du började att blogga.
    Men nu till mina frågor (ganska många, men lite småsaker som skulle vara kul och veta :))
    Skulle du kunna lägga ut en länk till dina spotifylistor? Du verkar ha en sådan bra musiksmak!
    Vart får du din inspiration ifrån? Tänker då på mode och smink.
    När kommer din sminkvideo ut?
    Godis, chips, nötter eller fikabröd?
    Är du en morgon- eller kvällsperson?
    Kan du inte göra ett inlägg om spraytan? T.ex vad du har på dig när du går där ifrån och hur du ”tar hand om den”.
    Godaste drinken?
    Vart/hur ser du dig om 10 år?
    Favorit färgen?
    Guld eller silver smycken?
    Vad har du på dig när du har en hemmakväll? Kom gärna med tips!

  • Anna skriver:

    Vad är ditt drömresmål och vilken stad skulle du kunna bosätta dig i resten av ditt liv i?
    Skulle du klara dig på en öde ö under en längre tid? Vad skulle du vara mest rädd för? Vem skulle du ta med dig? 🙂

  • Mickan skriver:

    Hej Sanne och tack för en inspirerande blogg!

    När du hittade dina första kontakter i HK kontaktade du dom innan du reste dit eller hittade du dom först när du åkte dit för att leta fabrik? Hur gör ni med tullavgifter, import från andra länder osv vad behöver man göra för att få importera? Sköter du bokföringen sj?

    Hur mkt väger du? Färgar du håret lr använder du dig bara av blondmousset? När kommer din smink-video ut?

    Ha det fint!
    Kram

  • sofi skriver:

    Kommer ni bo tillsammans du och jacob? vart i usa? vad tycker jacob om att synas i bloggen/instagram?

  • Viktoria skriver:

    Hej! Kul med frågestund. Du är väldigt inspirerande!

    1. Hur skulle du göra för att hålla vikten (om det var så att du hade lätt för att gå upp i vikt)?
    2. Tips på nyttiga alternativ om man är sugen på sött?
    3. Hur gör du för att får du en kille på fall?
    4. Din bästa/nyttigaste/godaste maträtt som du slänger ihop hemma?
    5. Skulle du acceptera otrohet?
    6. Vad är ditt tips för att få bra självkänsla/självförtroende?

  • Pernilla skriver:

    Tack för en härlig blogg och att du ständigt inspirerar mig! Här kommer ett gäng frågor 🙂

    Vitt vin eller rött vin
    Godis eller chips
    Hälsosam mat eller snabbmat
    Landet eller storstad
    Kväll eller morgon
    Frukost eller middag
    Olycklig rik eller lycklig fattig
    Hemmakväll eller utekväll
    Helg eller vardag

    Vart ser du dig själv om 5 år?
    Har du någon stor dröm du vill uppnå men inte vågat berättat för någon?
    Hur trivs du i Stockholm?
    Om du inte hade jobbat med mode och den branschen du är i idag, vad hade du gjort då? Har du någon ”plan b” om du skulle tröttna på det du gör idag?

  • Caroline skriver:

    Hej Sanne!

    Kul att se att du är tillbaka! Äntligen så roligt att läsa din blogg igen! 🙂
    Jag skulle gärna vilja ha tips på gravidoutfits. Och om du av någon anledning har bra koll på vart man kan hitta fina mammakläder? Jag är gravid i 5:e månaden med mitt första barn och känner att det börjar bli otroligt svårt att klä sig. Behöver din hjälp! 🙂 stora kramar!

  • Lina skriver:

    Min fråga är om du aldrig blir nervös inför olika ”utmaningar”? Det verkar som att du har så lätt att prata inför ett stort antal personer, åka på turnéer, spela in klipp osv. Har du några tips på vad man kan göra eller hur man ska tänka för att försöka undvika nervositeten?

    Tack för en riktigt bra blogg! Kram

  • Sara skriver:

    Kan du försörja dig helt och hållet på shopen? Kram

  • sanna skriver:

    Heje Sanne!

    Tack för en härlig blogg med mycket inspiration.

    Finns det tillfällen då du känner dig osäker/obekväm?
    Vad har du gjort för att jobba med sådana bitar?
    Vem är din störta inspirationskälla?

    Kram 🙂

  • Emma skriver:

    – varför tog det slut mellan dig å Simon? Var det för att du träffat Jacob?
    – hur vet man att det inte var den rätta, när man varit tillsammans så länge?
    – vad har du lärt dig av ditt gamla förhållande som du tar med dig in i ditt nya?
    – varför valde du att inte sätta in tandställning?
    – skulle du kunna tänka dig att genomföra ett ingrepp eller operation för att förbättra något med ditt utseende? Vad?
    – har du alltid haft bra självförtroende & självkänsla?
    – vad jobbar din syster med?
    – blir du aldrig avundsjuk på andras liv? Hur gör man för att inte påverkas å bli avundsjuk på andras liv. T.ex. När man ser tjejer på instagram som har de perfekta kropparna, med perfekta liv, reser över hela världen och har alla märkes väskor etc.
    – berätta hur du å din kille träffades! Vem vågade ta det första steget? Blev ni tillsammans på en gång?
    – var det J som frågade om du ville flytta med honom utomlands?

    Tack för en grym blogg, du är en sån otrolig inspiration!!!!!

  • Matilda skriver:

    Hej!
    Har för mig att du för ett tag sen skrev att du hade spelat in en video hur du sminkar dig? När kommer den upp? 😀
    Kram!

  • Caroline skriver:

    Hej Sanne och tack för all inspiration du ger!

    Jag undrar vad ditt största mål i livet är?
    Jag undrar också vart du ser dig själv om 5 år, både karriärsmässigt men även privat?

    Kramis!

  • Sofie skriver:

    Hej! Jag skulle vilja veta vad du tycker om din iPhone 6 plus? Jag väljer mellan den och den vanliga 6an, men kan inte riktigt bestämma mig.. Är sugen på plus, men undrar om det inte är jobbigt att ha med en så stor telefon t.ex då man går promenader/springer eller tränar? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.