BACK N FORTH

Vilken dag! Vad jag vet nu ikväll när jag sitter inlindad i en filt i soffan är att det inte var min idag. Eller, det mesta har jag löst sig men jag gjorde en del arbete i onödan som jag glömde hemma, skar mig i fingret os.v os.v. Sådana dagar man bara har ibland men jag krigade på och hann med massor. Satt kvar på kontoret till sent, DHL kom och hämtade en leverans med samples jag skickade till Hongkong och jag kunde sedan inte slita mig. Jag har suttit på min vän Lin’s kontor i två dagar, där sitter lite alla möjliga inspirerande människor i ungefär samma bransch så när J hämtade mig idag konstaterade jag att jag hade aldrig gått hem från kontoret ifall jag satt där på heltid, det är ju ingen annan heller som gör typ. Älskar att bli inspirerad och peppad och det blir man så fort man kliver in där!

Nu är vi båda helt slut. Vi ska precis slå på en film så vi får se hur mycket vi hinner kolla, ska fortsätta kika lite lägenheter till, man blir ju beroende?! Här kommer en bild från idag, var och fotade en snabbis med. Hela outfiten får ni se i morgon- mina nya favoritjeans. Här snackar vi perfect fit!

Foto: Sara Che

Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.