PRIDE 15

Det har varit en sådan superhelg. Jag är så tacksam över livet ofta, det är helt sjukt så mycket fint det finns att suga in trots att livet inte alltid går som man tänkt sig och saker och ting förändras. Livet går ju upp och ner för oss alla och just därför är tacksamhet så viktigt! Vi människor mår ju bra av att ”springa framåt” och sträva efter mål men vi får inte glömma bort att stanna upp och njuta, känna tacksamhet och suga in det vi har, det är så viktigt. Vi får inte ta livet för givet utan försöka tänka på ibland att vi har så mycket att vara glada för, för det har dom flesta av oss och livet blir mycket mer värdefullt när vi inser vad vi har! Där du står i livet just nu är en spegel av alla val du gjort, det är så spännande. Hur kommer ens alla val att påverka en? Nu har jag svävat iväg här…

Hur som helst. I fredags hade vi tjejkväll här hemma på balkongen med sushi och tjejsnack deluxe och så en liten sväng på Wall efter det. I lördags var jag med Colin-gänget och gick prideparaden, det var så himla himla roligt och fint. Jag blir stolt över Sverige för att vi har kommit såhär långt och jag var så rörd flera gånger under paraden. Hur kan man känna så mycket hat för vem någon annan människa är kär i? Det kommer alltid att förbli en gåta för mig, det är helt oförståeligt. Efter paraden var jag på J’s managementbolags middag och fest, superkul. Idag är vi rätt lata, jag och Simone har shoppat samples till mina höst och vinterkläder och så har vi varit på middag och nu har jag planerat veckan lite. Det kommer i alla fall bilder från helgen i morgon!

Nu är jag redo för en ny vecka, ingen mer semester för mig. Eller jo, ett par dagar på Way Out West annars är det slut på lediga dagar nu. Men det känns bra och jag är peppad på hösten! Det är en väldigt pirrig känsla jag har i magen inför framtiden.

Ge aldrig upp om era drömmar <3 Stor kram och Godnatt fina läsare!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.