OCEAN.

Igår började jag och J’s mamma dagen med att gå och träna följt av ett morgondopp, det var kallt men i och med att luften är rätt så kall så kändes det helt ok! Det var i alla fall en kickstart på dagen och frukosten i solen sedan smakade såklart bättre än vanligt efter det.

I och med att det var ganska fint väder igår så passade vi på att ta en båttur. Det är ju ingen toppensommar direkt men det kanske man kunde räkna ut efter förra sommarens värmebölja som vi alla hade hoppats på i år igen.. =) Hur som helst, igår var den enda dagen solen skulle skina denna veckan vi är här nere så vi åkte ut och la oss och badade och fikade på en klippa. Så mysigt! Jag älskar havet, det är så fint och blått och man ser nästan ner till botten på vissa ställen. Fint!

Efter det så chillade jag och J på en klippa i någon timme innan det blev middag och sedan drink hos en vän till J. Mysigt! En bättre måndag helt klart.

4 reaktioner på “OCEAN.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.