SOON.

Idag är sista dagen innan semester. Jag åker ska plåta i morgon bitti sedan åka till Gbg för sista stoppet med Bubbleroom-turnén. Två vänner följer med också så det blir svinkul. På lördag hämtar J upp mig i Götet så ska vi iväg till hans landställe till på onsdag och på torsdag går planet till Spanien. Så skönt! Ska bara suga in inspiration, designa, lata mig på stranden, äta, läsa böcker och njuta av semester. Efter semestern är det full rulle igen, längtar!

MEN. Först ut, styra upp allt med shopen inför ledighet och det är en del att göra, ska även ha lägenhetsvisning ikväll, träna och ja.. Ni fattar, det är en del. Min barndomsvän Matilda kommer även över ikväll så hon kommer att få se mig exalterad över bikinisarna som kommer ikväll, yes, det kommer in några bikinis på sajten nu som är egendesignade (med lite hjälp av John) och här nedan får ni ett smakprov. ÄLSKAR den, finns även i svart. Är så pepp på att packa ner alla bikinis i väskan ikväll, ska plåta som bara den.

En sista rolig grej, på väg hem från J’s landställe innan Spanien blir det ett pit stop på ett ställe där papprerna för shopen ska signas. Kan inte tänka på annat och längtar tills det är klart och jag kan börja tokjobba igen. Åh!!! <3

Dom kommer komma upp på sajten inom kort. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.