MEMORIES.

Klockan är 22.43 och min barndomsvän ska snart gå hemåt, jag har inte packat än, som vanligt. Tänkte packa i morgon bitti, det var så mysigt att ha Matilda här ikväll, vi har inte setts på länge så vi har catchat upp och pratat massa gamla minnen, vi lärde känna varandra när vi var fem. Min familj hade flyttat in i samma område som henne och en kväll så gick jag och strök längst husväggen medan hon lekte med sina vänner och efter ett tag kom hon fram och frågade om jag ville vara med och leka, jag var för blyg för att fråga haha. Roligt!

Nej lite kvällsjobb och sedan lite sömn på det här. I morgon bitti ska jag plåta med Sara igen (som tagit bilderna nedan) och sedan rullar bilen mot Gbg!

Foto & editing: Sara Che
Outift: Tröja Romwe, kjol (Saras från River Island) Skor Zara.

3 reaktioner på “MEMORIES.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.