SUNDAY MORNIN

I morse vaknade vi av att mamma hade en vän över som har en paddle board som vi fick prova. Sjukt rogivande? En sådan skulle jag vilja åka runt med här i viken. Supermysigt.

Vi har även haft Sara, Malte och Maria på besök. Bebisgos! Har även åkt båt till farmor och farfar och fikat och sedan har vi ätit middag och snart är det dags att åka upp till Stockholm igen, redo för sista jobbveckan innan lite vacay!


2 reaktioner på “SUNDAY MORNIN”

  • Caroline skriver:

    Hej Sanne! Kul med lite personligt inlägg 🙂 Jag har hängt med och följt din blogg i flera år. Den har varit fyllt med tips, härligt peppande inlägg och så kändes det som att det var mer personligt då än vad det har blivit nu sen du flyttade till Stockholm.. den strålande en riktig good-feeling förut. Den känns mer ytlig nu, precis som alla andra modebloggar där man får följa dig på events och andra roligheter.. men det gamla fattas. Har du valt att ha den mer ytlig nu än personlig? Eller har du helt enkelt inte tiden? Blev en sådan brytning när det helt plötsligt bara vände? Och är det en ny pojkvän du skaffat? Och om, vill du dela med dig hur ni träffades? Vill du dela med dig av att visa din nya lägenhet? Skönhetstips? inspirerande inredning och recept du tycker om? Bara lite feedback 🙂 Hursom så tycker jag iallafall att du gjort något så otroligt starkt att bara bryta och flytta till Stockholm.. dit du ville, och att du gör det du vill göra. Hejja! 🙂 Kram!

  • ISA skriver:

    åh så fin start! jobbigt om man skulle ramla i bara, haha såå kallt 😉 Ha en kalasfin vecka nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.