OMW BACK

Ok, det börjar kännas som för ett par månader sedan, tåg hit och tåg dit.

Nu är jag i Stockholm om 2,5 h, ska avverka lite jobb och sådant innan jag är framme. Då blir det lunch på Voltaire (favorit!) och sedan ska jag rodda inför Awn/utförsäljningen i morgon. Det är ingen av er mina läsare som vågat osa ännu på eventet? HÄR är eventet och alla är välkomna, jag kommer sälja ut allt för ca 80 % och bjuda på somriga drinkar så komsi komsi, dont be shy =) Om ni inte vill spräcka resekassan så kom och häng bara.

Ikväll blir det beroende på när jag är klar träning och sedan sova tidigt, jag kom inte till hotellet förrän 03 i natt, inte på grund av fest utan vi åkte direkt till Gbg så mina ögon kommer nog stå i kors om ett par timmar, särskilt efter en härlig inventering haha.

Bild från modevisningen igår. Klänning länk HÄR och bikini länk HÄR.

8 reaktioner på “OMW BACK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.