WÖRKOUT

Jag började ju ett träningsbootcamp i måndags. Wow säger jag bara. Jag har vilodag idag och kroppen värker! Det värsta är att jag kommer ha ännu mer värk i morgon men då är det bara kriga på igen, det är ju den bästa medicinen mot träningsvärk.

Igår på passet körde vi kickboxning och det var så galet jobbigt. Helt sjukt! Vi sparkade, slog, sprang, knäade och gapade. Jag har aldrig tidigare tränat så hårt så att jag kräkts men igår var det inte långt ifrån, vi pushade varandra så extremt hårt och vi körde två och två så jag och Sharareh matade slag och sparkar mot varandra och gapade till varandra om att rutorna snart är framme och att rumpan kommer sitta på ryggen haha. Sjukt härligt att träna i grupp och pusha varandra!

Ja så idag mår man men wow vilket bra pass, monsterpass. Får så mycket adrenalin av att träna. I måndags när jag hade tränat så var jag så pigg och glad så att när det stod att det var 10 min kvar tills bussen skulle komma sprang jag hem istället och hann före! Är så pepp på hur stark jag kommer känna mig när campet är slut- då ska jag vara så pass inne i det att det är omöjligt att sluta.

Här kommer en bild Annica tog igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.