BOOTCAMP COMIN UP

Lördag och full av energi! Gick upp 8 i morse, gjorde frukost åt mig och min syster (här är hennes blogg) och sedan skjutsade jag henne till jobbet innan jag åkte hem och hämtade lite kläder inför kvällen. Ikväll ska jag & Sharareh spela på en privatfest i Eskilstuna, ska bli riktigt kul. Innan dess ska jag ut till landet och fira farfar som fyllt år.

Nu tänkte jag ta itu med lite tvätt och köra ett träningspass sedan tänkte jag åka till Eskilstuna. Så underbart att vara så utvilad och pigg, bästa känslan. Nu ska jag prova lite outfits för kvällen, tänkte vara ute i tid för en gångs skull =)

Förresten! På måndag ska jag börja ett bootcamp. Jag kommer träna 5 dagar i veckan i 2 veckor, snacka om kickstart med träningen och perfekt uppladdning inför Spanien och sommarens alla festligheter.  Vill ni köra samma camp? Vore kul och träffa er!!

Info om campet:
Ett svettigt högintensivt bootcamp där två av de bästa världarna möts.
Thaiboxning & WörkOut. Ni kommer boxas, svettas & träna tillsammans som ett riktigt team. Var inte rädda för att få skit under naglarna eller att ha kul när ni tränar. Detta är det perfekta bootcampet innan semestern.  Måndag till Fredag antingen morgon med frukost kl 6.30 alt 18.30 med en foodie. Exklusiv SVETTCÄMP-tisha ingår.

Anmälan sker på www.workoutsverige.se under KONTAKTA OSS och klicka i bokning, glöm inte att ange vilken grupp du vill träna i.

Ha en mysig lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.