MIDSUMMER 15

Midsommar är väl ändå den härligaste traditionen vi har i Sverige? Trots att vädret brukar svika..

På fredag ska vi styra midsommarfirande i mina föräldrars hus i Eskilstuna. Det ska bli superkul och det är en del att styra faktiskt men det är kul, jag skulle lätt kunna tänka mig att jobba med events på heltid haha. Hur som. Vi är ett glatt gäng som trots regn och kyla ska fira midsommar på allra bästa sätt med en heldag ihop och en massa skoj! Vi tror att vi har det mesta under kontroll.

Det är en sak som är lite osäkert och det är om min leverans från Nelly hinner komma. Om det skickas idag kanske jag hinner få det tills i morgon, hoppas hoppas. Jag vet ju själv som driver webshop att det inte alltid kommer fram när det ska och jag var inte direkt ute i god tid så i värsta fall får det bli en snabb vända på stan i morgon. Och nej- man måste inte shoppa något nytt men jag har alla mina kartonger med kläder kvar i Sundsvall så det är inte så mycket att välja på här.

Det första setet, toppen och kjolen ser inte alls fint ut men det var SÅ fint på en vän så jag blev lite sugen på det. Min krans går i vitt, rött och blått så den passar till båda alternativen nedan. We’ll see…. Båda kommer från Nelly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.