FAVE PANTS, ALWAYS

Jag vet att jag tjatar men det finns en anledning till varför jag fyllt på mina egendesignade kostymbyxor Blanca tre gånger nu. Dom är riktiga storsäljare och jag fattar verkligen hypen! Dom är så enka, stilrena men fina. Jag bär inte bara mina till klackar och fest utan även som nedan till vardags när jag känner för att vara lite mer chillklädd. Tycker verkligen om dom, bra passform och smickrande för figuren =) Beställ dom HÄR. Nyligen påfyllt!

Näe ni ladies & gents, nu checkar jag ut. Är så trött så ögon står i kors. Ska möta upp Vanessa och gå runt Djurgården i morgon bitti så i better be ready… Det är en fullspäckad dag i morgon med så sömn behövs. Puss & godnatt!

Knitted Brandy Melville, Linne under Mango, Byxor SanneAlexandra, Skor Kina, Väska Chanel, Klocka Yvette Hass.

4 reaktioner på “FAVE PANTS, ALWAYS”

 • Sara skriver:

  Snyggt!!

 • Nadia skriver:

  Men I hear you! När man har hittat rätt vill man ju inte bära något annat…

 • Olivia skriver:

  Har frågat tidigare, men när kommer de vita byxorna in?:D

 • Sara skriver:

  Halva min kommentar publicerades inte. Hm… Konstigt! Provar igen…

  Byxorna ser så långa ut! Hur gör du för att dom ska passa både till klackar och flats? Om de är för långa till flats trampar man ju på fållen! Hur gör du för att byxorna inte ska bli förstörda?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.