THOSE DAYS.

Känslan när man vaknar upp 6.30 och det är ljust ute, drar på sig träningskläder, äter en banan på vägen till b-banan, Lin hoppar på, vi catchar upp, tränar Xtremefit tills vi stupar, springer hem, tar en varm dusch, äter avocadomackor med massa aromat & citronpeppar och så lite soyayoghurt med massa nyttiga frön och kaffe till det och så hoppar in i en taxi till möte nummer ett som gick superbra med två riktigt härliga tjejer. Då mår jag bra =) När livet bara flyter på och jag stannar upp trafikljusen och känner mig kontrollerad.

Nu ska jag springa ner på nästa möte, ska även förbi Metrokontoret och hämta lite grejer och där efter på tåget till Göteborg för mötet jag missade igår. Kul, det är en mycket bra onsdag trots att det är fullt upp.

Puss & ha en superbra onsdag ni med <3

1 reaktion på “THOSE DAYS.”

  • Anna skriver:

    Alltså Sanne, wow! Jag älskar att kika in här och ba känna hur dina inlägg ger mig inspiration, motivation och allmänt vardagspepp! Den senaste tiden har jag vart i sån obalans i livet så jag knappt känner igen mig själv, och till råga på allt så ligger jag i feber och hosta nu och det mesta känns ännu mer pissigt, men så kikar jag in här och läser ett så ”enkelt” peppinlägg om din dag vardag! <3 Sociala medier är i nuläget fullt utav inlägg och bilder med motivation till att bli stark, smal, glad, pigg, att kunna glömma och förlåta och gå vidare osv osv, all ära till dom men om det är något som ger mig vardagspepp på riktigt så är det såna här inlägg, TACK! <3 You go girl, du kommer komma långt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.