FRESH HAIR.

Håret är nu uppfräschat, det är en liten del av min vår-renovering haha. Det sker mycket på skönhetsfronten nu men inga ingrepp bara lite piff =)

Idag var jag på Poze Hair på Lidingö hos bästa Johanna som färgade och klippte mig idag. Så nöjd! Skönt att toppa och färga, det var ett halvår sedan nu. Ett inlägg om håret kommer snart, kanske dyker det upp ett erbjudande till er då? Ni är SÅ många som frågar om min hårfärg så snart ska ni få all info. Ni kanske till och med kan gå till samma frisör nu ni som är bosatta i Stockholmsområdet? Tidigare var ni många som hade lite långt till Sundsvall.

Outfit: Jacka från Kina, Tröja Kenzo, Jeans gamla från Gina Tricot (klippt av dom själv ner till!) Slip ins från Kina.

1 reaktion på “FRESH HAIR.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.