LET’S JUST BE REAL.

I morse var jag på ett möte som kommer leda till något kul, ni kommer få ta del av det väldigt snart! =) Flätan här nedan har i alla fall med det att göra kan man säga, gud vilken jobbig hint!

Sedan dess har jag jobbat hemifrån, ska snart ta en promenad i solen till Metrokontoret och hämta lite grejer jag fått, ska även till Odenplan och hämta ut lite kläder som ska plåtas. Ikväll blir det myskväll hos Simone, jag hade tänkt att dansa ikväll igen men onsdagar ska vara min vilodag från träning har jag tänkt.

Igår kväll körde jag hiphop med Benke på House of Shapes, såå sjukt kul. Svårt var det också, jag kan ju säga att jag behöver träna på att ta koreografi eller kanske chilla lite och ta lättare klasser hehe. Det var sådan nostalgi och dansa för Benke igår, tänker på somrarna då jag åkte upp och bodde i Stockholm i en vecka för att dansa på Bounce Summercamp, det var ju årets höjdpunkt då! Signade i alla fall kort på House of shapes igår & det känns sjukt bra. Ser fram emot att dansa =) Feminine Vibe är min favoritklass, SÅ kul. Längtar efter att få dansa balett igen, det var inte igår jag stod vid balettstången. Bästa träningen!

Ska lyssna lite till på den HÄR och den HÄR låten sedan är det dags att sticka iväg. Puss!

4 reaktioner på “LET’S JUST BE REAL.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.