THURSDAY WORK FROM HOME.

Min kontorsplats idag har varit vid köksbordet, var såå trött i morse efter alla tankar som snurrar omkring i huvudet. Det är verkligen så mycket roliga men stora beslut som ska tas kring shopen nu så att jag blir helt matt, jag är ju så rädd om det, jag har ju byggt upp allt själv..

..Nästan. Jag har ju fått guldvärd hjälp av pappa, mamma, John min syster och även Frida, min bästa bästa fotograf. Jag ska träffa henne på en lunch nu. Kan inte fatta att det bara vara ungefär ett år sedan vi möttes på ett fik på Söder och pratade om hur vi skulle gå till väga om hon skulle börja jobba för mig. Jag kände ganska snabbt i magen att det skulle bli bra, jag var så peppad och trodde verkligen på oss.

Nu ett år senare är shopen i full gång, det händer stora grejer kring den, jag har hunnit sålt massor, fått sett många av er i mina kläder, fått kläder (kända som okända, det är det bästa!) gjort ett stort samarbete och nu snart släpps en magisk träningskollektion. Och Frida? Ja hon är en hard working (och busy) woman nu. Hon har så mycket fotojobb så det finns inte, fotar för Emma Svensson, springer runt på Fashion Week, fotar kändisar och gör riktigt stora plåtningar. Well deserved kan jag säga. SÅ kul. Det var precis såhär jag ville att det skulle bli, att vi skulle lyfta varandra. En riktig win win.

Men utöver allt detta så har jag ju även fått en så fin vän. Jag ska smita ner till Babel Deli nu & catcha upp lite. Så tacksam för att jag hittade dig Frida, allt tack vare bloggen <3 Bloggen är inte så dum ändå.

Här nedan kommer bilder från när jag tog med mig Frida till vår lägenhet i Spanien och plåtade min vårkollektion förra året. Hur nice var det? Vi är verkligen duktiga på att samarbeta och tänker väldigt lika. Älskar det. Det finns så mycket duktiga människor där ute!! Det är sådan pepp att få jobba med folk som inspirerar en.

1 reaktion på “THURSDAY WORK FROM HOME.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.