LIFE AS WE KNOW IT.

I fredags låg jag i soffan hela eftermiddagen, mycket stora förändringar som kanske kommer att ske i mitt liv så det är stora beslut som ska tas. Jag blir helt slut i huvudet! Låg i alla fall och vilade och tittade på serier och hade extremt svårt att ta mig ur soffan, man ska ju aldrig lägga sig då kommer man ju inte upp.

Till slut så… Vi gick ner till Hötorget för att möta upp gänget vi skulle på bio med. Vi såg Filip & Fredriks film Trevlig folk. Jag hade inga förväntningar alls och blev så positivt överraskad. Den var så himla fin den filmen, en film alla borde se. Det värmde verkligen i hjärtat och det var inte många som satt med torra ögon i biosalongen. Åh, jag gillade den verkligen, jag blev så peppad, allt är möjligt!! Ja som ni ser nedan så var det lite smått snökaos när vi gick hemifrån till bion, var dyngsur.Efter filmen gick vi till Gute Grill för middag. Det började med att vi skulle skåla med cava för både det ena & det andra och när servitören skulle öppna flaskan var den lite väl skakad haha, det var cava överallt, på Henkes skjorta, min telefon, väggen, ja ni förstår. Men det var festligt, vi var inte ett så jobbigt sällskap utan tyckte mest det var kul!

Jag och Linn delade på en rostad blomkålssoppa med kalvbräss och en charkbricka till förrätt. Supergott! Till varmrätt delade vi alla på en stor grillbricka med massa gott grillat kött och en massa tillbehör. Supergott!

För att avslutade kvällen på bästa sätt gick vi till Brillo och tog ett glas vitt innan vi gick hem. Jag hade en intervju som väntade så det var en perfekt fredagskväll sådär dagen innan man ska prata framför folk. Här nedan är jag och Linn i Antons glasögon och basker, gillar det! =)Kom hem och slängde upp håret i en halvuppsättning och kom på att det är något jag vill ha oftare. Både fint och skönt =) Kommer ni också hem ibland och provar lite nya frisyrer eller sminkningar framför spegeln? Jag gör det ibland och så ska man ändå bara gå och sova, så tråkigt. Oftast när man sedan ska prova göra det en annan dag blir det inte lika bra som den gången man stod vid ett på natten och skulle sova…

Igår morse (lördag) åt jag och Linn mysfrukost och tittade på lite serier samtidigt som jag övade inför intervjun på dagen. Runt 13.30 åkte jag mot Strandvägen 7 för EduX och möttes av alla glada som jobbar på EF samt alla ni som var där och samlade in information till era kommande språkresor. Såhär såg jag ut, jag var glad fastän jag vaknade utan röst, såklart att jag gjorde det för att jag skulle behöva använda rösten haha.

Blev sedan intervjuad runt 14.30 i en nästan helt fullsatt sal, så roligt. Tack alla som kom och lyssnade, det var jätteroligt att få svara på frågor om min tid i Usa samt om mitt liv nu, jag hoppas ni verkligen kände hur engagerad jag är i att ni som vill åka ska åka. Tro mig, it will be the best adventure of your life… =) Gick sedan nöjd från EF till Miss Clara och åt sen lunch med Simone och pratade en massa. Vi skrattade och grät ihop, undrar vad servitören tänkte. Ibland behöver man bara prata av sig, livet är ju bra konstigt ibland. När Simone skulle gå kom Linn och tog en kaffe med mig innan vi däckade i soffan framför Friends with Benefits, jag hade en planerad utgång med tjejerna men är jätteförkyld och har en av dom viktigaste veckorna i mitt liv framför mig, tror jag. Har i alla fall inte råd att vara sjuk så vi låg hemma och kurerade oss!Nu sitter jag på ett tåg till Sundsvall, det är inte liiite jobb nu. Puss på er!

1 reaktion på “LIFE AS WE KNOW IT.”

  • Evelina skriver:

    Kan du inte berätta lite här på bloggen om ditt liv i usa, var du pluggade,hur du gick till väga, hur du finansierade de hela osv. Funderar nämligen på att åka dit i höst och plugga! Tack för en bra blogg!

    /Evelina i sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.