50 YEAR. HAPPY BDAY BEST DAD IN THE WORLD!

I onsdags firade vi min pappas 50 års dag med bravur. Det var en fin och solig dag och vi körde poolhäng under dagen då vi hade fått ett schema för eftermiddagen/kvällen via pappas vän Peter som vi träffat tidigare nere i Kapstaden och Ribeek, han bor där nere.

17.00 kom vi fram med våra taxibilar till adressen vi fått order om att befinna oss på prick klockan fem. Vi visste inte om vi var på väg till en bar eller om vi skulle hem till någon men det blev vi snart varse om. Peter, vår vän där nere hade köpt nytt hus och herregud vilket hus.. och viken utsikt. Jäklar! Peter sa ”Jag köpte det för tre dagar sedan, jag gillar överraskningar så jag ville inte säga något”

Vi drack drinkar, njöt av utsikten, pratade, skålade och hängde med alla härliga människor som var där. Vi träffade på folk so vi träffat tidigare när vi varit i Kapstade samt några nya ansikten, jag tyckte det var jättekul och häftigt att Allesverloren-paret kom, vi var ju på middag hemma hos dessa underbara människor och även dom kom från Ribeek för att fira min lilla pappa. Skoj!

Efter fördrinken som var ut över det vanliga gick bilarna till något helt annat, nämligen Mama Tembo, en afrikansk restaurang där vi åt afrikansk buffé och dansade. När vi kände oss färdiga där tackade vissa för sig och vissa av oss fortsatte för dans på Long Street, vi dansade tills lamporna på klubben tändes. En SÅ lyckad kväll & pappa sa att han inte kunde önska sig ett bättre 50 års firande och det var det viktigaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.