MY HAIR COLOR.

Jag får ofta kommentarer och mail om min hårfärg. Här kommer lite information..

Här om dagen när jag var hos henne slingade vi dock inte håret ljust i och med att jag ska utomlands där det blir naturligt slingat så hon la i en sandfärgad toning bara. Onödigt att slita på håret också nu när mitt hår ska tåla 5 vek i solen.

Så, My, hur färgar du Sannes hår?
Matrix, vi använder två olika färger på slingorna, den enda färgen är 15 g 8N och 5g 8G colorsync (intensivtoningen i Matrix)
Den andra färgen är colorgraphic med 22 % och färgen är blå. Värkningstid 15 minuter med klimason. Dela in som en hästsko och slinga övre delen. Körde även toning i schampooneringen, SPM goldwell skumtoning.

Hur klipper du Sannes hår?
Jag klipper en jämn linje nertill på längderna sedan klipper hon upp det 1 dm uppklippt och sedan klipper ihop det. Framtill har hon klippt som en utväxtlugg, luggen går typ 6 cm nedanför hakan.

Hur färgar du Sannes bryn & fransar?
Refectocil i färgen mörkbrun med 3 %. Låter det sitta på brynen i ca 2 minuter och fransarna ca 13 min men det är den svarta färgen.

2 reaktioner på “MY HAIR COLOR.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.