COUNTRY HOUSE.

Fredagskvällen har jag redan berättat om, jag var ju ute på landet med min syster, kusin, farmor & farfar och hade det mysigt. Hittade just lite fler bilder på kameran, önskar jag var där just nu och myste framför brasan <3

”Landet” som vi kallar det har funnits med i mitt liv sedan jag var 5 år, det finns så mycket minnen där ute. En av mina absoluta favoritplatser här i världen. Min födelsedag brukar firas där ute på bryggan varje år vädret tillåtet, mysigt. När jag var liten minns jag hur mina kompisar jag hade bjudit badade och sprang runt, det finns ju knappast något bättre än att kunna vara ute och leka som liten och det kunde man verkligen där ute!

Farmor & farfar har verkligen gjort stället helt sagolikt fint, det är så skönt att kunna åka ut dit, det är en speciell känsla att vara borta från stan och bara njuta av lugnet & naturen (Hur gammal låter jag?!)

2 reaktioner på “COUNTRY HOUSE.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.