NEW BEGINNING.

Vet ni vad? I morgon börjar jag ett 4 veckors tränings & kostschema som min vän och numera PT Denise Nordén har satt ihop. Vi lärde känna varandra för några år sedan när vi båda medverkade i Miss World, vi klickade väldigt snabbt och kom varandra väldigt nära <3

Nu i och med att vi inte är bosatta i samma stad kan vi tyvärr inte köra tillsammans men hon erbjuder på sin hemsida ett online upplägg som jag ska köra. Så pepp! Jag kommer köra 4 pass i veckan och fokusera på hela kroppen, jag vill endast bli starkare, jag vill absolut inte tappa vikt utan bara bli starkare och fastare. Jag är lite för klen & tanig nu tycker jag! Denise vet vad för mål jag har och hur jag vill se ut och hon hintade redan om att jag kommer att behöva äta MYCKET mer än jag gör nu för att se resultat. Ska bli intressant det här, det är ju en hel vetenskap det här med kroppen & kosten. Denise själv har gjort en sjuk resa med sin kropp då hon ställde upp i en fitnessträning så hon om någon vet hur mycket man kan experimentera med kroppen med hjälp av träning & kost.

Jag har ju sedan jag slutade dansa tränat en del men känner mig fortfarande inte 100 % med träningen, jag prioriterar bort den ibland och i perioder kör jag som en dåre. Finns liksom ingen balans och jag får inte in det som en vana riktigt. Jag rör ju på mig konstant, sitter inte alls mycket still så vardagsmotionen är på topp men styrkan, njae, känner mig rätt stark men inte ens i närheten av vad jag varit. Jag har dessutom ont i ryggen då & då, jag tror det är en bieffekt av att jag latar mig i perioder för det är då smärtan kommer. SÅ, i och med att denna höst/vinter kommer att innefatta så himla mycket resor så behöver jag något bestämt, något nytt vilket jag kom fram till igår kväll var en PT! Jag kan bara inte resa iväg nu på flera resor i höst och skippa träningen helt, det går inte, jag vill träna och var aktiv, stark och fit!

Bor du i Halmstad och känner dig sugen på en PT så tycker jag definitivt du ska kontakta Denise, du kommer aldrig att att ångra dig. Om du precis som jag vill köra ett onlineprogram, klicka HÄR för pris och för att anmäl dig. Du berättar såklart vad DU har för mål med din träning så hjälper hon dig. Om du värvar en vän till PT-timmar online får du ett bättre pris (det är redan bra pris tycker jag!)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.