OMW BACK.

Nu sitter vi på tåget efter en helt galen helg, jag har firat i tre dagar kan jag tala om. Wow!

Ikväll kommer jag att gå och lägga mig klockan nio, det behöver jag men oj så kul jag haft. Helt otroligt, tack alla inblandade <3 Firade i fredags med släkten (som ni ser i inlägget under) och i lördags hade jag tjejfest med mina ladies och igår kollade vi GIF-Hammarby och sedan körde vi en middag & utgång. En helt galen helg och jag kunde inte vara mer nöjd (eller trött)! Idag har jag hunnit med en lunch med fina Janni, vi åt på Systrarna Voltaire (så bra!!) och smed planer, jag kan säga att något ruskigt bra kommer vi att göra ihop, så taggad. Sjukt skön tjej som det kändes som jag träffat flera gånger innan fastän vi bara mailat, så skönt när det blir så med nya människor man träffar, när allt bara känns avslappnat och bra. Kul! This is gonna be huuuuuge… =)

Nu ska jag krypa upp på min fina killes bröst och sova lite på tåget. Mer inlägg om helgen kommer, den har varit helt galen, på alla vis och just därför är jag slut om artist. Avslutar det här inlägget med en sneak peek på hur jag såg ut i lördags på min fördrink!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.