BEFORE I LEFT.

Såhär såg jag ut en dag i förra veckan, blev ju inte sådär superbra bilder då man ser rätt in i köket och diskmaskin stod öppen haha. Hur som helst, vitt & blått känns fräscht på sommaren, don’t u think?

4 reaktioner på “BEFORE I LEFT.”

  • Kattis skriver:

    Fast samtidigt så är livet, diskmaskinen är öppen ibland, kanske man inte har så mkt tid att ta ett kort. Kan tycka ibland att de alltför perfekta tillrättalagda bilderna också blir för mkt. Men jag vet precis; jag bloggar själv och visst flyttar jag på koppen så den hamnar i den bästa vinkeln 🙂

  • Alyssa skriver:

    Hej Sanne. Jag lämnat två kommentarer tidigare angående ett par svarta slitna jeans du har. Inte gått något svar dock. Prövar igen. Jag vill gärna ha sådana , var finns de att köpa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.