SLOW START.

Kickade inte direkt igång denna måndagen som jag brukar med en massa energi & pepp. Var helt slut och Mr fick dra upp mig ur sängen, kan bero på att jag fick ledigt igår och kroppen fick känna efter lite kanske. MYCKET jobb just nu och mer kommer det att bli… Värmen är nog en bidragande faktor med, påminn mig i vinter om att jag klagade.. =)

Annars har precis fått leverans, jag är numera tjenis med Dhl-killen! I veckan kommer nyheter upp, längtar! Denna veckan blir en riktigt bra en, massa jobb, nyheter ska upp på sajten, jag ska inventera, hitta en lösning på lagerhantering, orderhantering, kundtjänst os.v (har inte tid själv längre) och så ska jag planera min födelsedag som är på fredag. Åker neråt i landet på fredag för att fira med släkten, på lördag ska jag fira med vänner i Stockholm och på söndag är vi många som ska kolla GIF-Hammarby på tele2arena, good weekend.

Nej nu ska jag sticka iväg och posta en massa ordrar innan kvällsjobb väntar, u have to do what u have to do. Jag krigar på, jag ska nå mina mål, så är det bara. Inom kort ska jag kunna jobba heltid med shopen så det är bara att bita ihop & köra och jag är en dag närmare mina mål idag än vad jag var igår… Jag har en väldigt spännande höst framför mig.

1 reaktion på “SLOW START.”

  • Hanna skriver:

    Hej sanne!

    Tycker du är sååå duktig och har en sjukt fin webshop. En sak jag undrar över är om den randiga skjortan kommer in igen? Är väldigt sugen på den så hoppas hoppas… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.