NOT A BEACH DAY.

Igår låg jag på stranden hela dagen i min ensamhet, åt glass, läste min bok, spanade på folk och sov lite. Skönt!

Idag är det lite mulet här, får man säga att det är liiiite skönt? Det här kommer jag att ångra framöver. Jag älskar ju solen men idag känns det rätt nice, jag tänkte styra lite här hemma innan kvällsjobb. Sitter just nu fast framför datorn och googlar runt på saker att göra i Syd Afrika, letar boende och grejar. Jag ska ändå spendera 5 veckor där i höst/vinter. Så kul!

En rensning i garderoben vore på sin plats också men sådant ska jag ta itu med när allt lugnat ner sig lite, när hösten känns som den är på ingång ska jag börja pyssla med allt i hemmet, tycker det känns bra när hösten kommer och rutiner likaså. Var sak har sin tid =) Just nu låtsas jag ha semester samtidigt som jag jobbar kvällar, varenda ledig dag & lucka ”semestrar” jag för fulla muggar. Ja som ikväll efter jobbet, då blir det uteserveringshäng & rosé, man ska ta vara på dagarna & vår svenska sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.