SA.

Jag har precis kommit hem från en löptur, så himla skönt när solen skiner och luften är så frisk, det är inte supervarmt här men perfekt väder för en löprunda.

Idag ska jag och Mr boka resa till i December, han är ju ledig hela December och jag har tänkt att jag också ska vara det så det blir mycket jobb för mig i sommar så att jag kan se till att kunna hänga på honom i December. Resemålet var givet för oss, vi tänkte boka 3 veckor i Syd Afrika. Vi vill gå på safari, gå på vinprovningar, äta fantastiskt god mat, shoppa, se saker och bara njuta av min favoritstad Kapstaden.

Jag var ju där för två år sedan och hade den bästa resan i mitt liv, tänkte konstant på Mr när vi gjorde helt sjuka saker så som att bestiga berg med vattenfall, åkte linbana upp till Taffelberget, hälsade på & gav presenter till barn i en kåkstad, gick på vinprovningar, åt helt fantastiskt god mat, hängde med pingviner, seglade och en massa mer.

Nu i slutet av Oktober åker jag & familjen + familjevänner till Syd Afrika igen för att fira att pappa fyller 50 och att mamma och pappa + dom andra två par som gifte sig i Västindien firar 10 år som gifta. Dess värre har ju Mr fortfarande säsong då så han kommer förmodligen inte kunna följa med (har försökt rucka på datumen men det är barn som måste tajma höstlov os.v) så jag kommer ännu en gång få uppleva Syd Afrika utan honom så när vi skulle bestämma oss för var vi vill åka i December var det ett givet val. Syd Afrika är ju ett sådant ställe men inte bara ligger & solar på utan upptäcker en massa häftiga grejer och det vill man ju såklart göra med den som står en allra närmast.

SÅ, jag kommer alltså spendera 2 veckor i Syd Afrika i Oktober/November och sedan kommer jag åka dit igen i December, lite annorlunda but I dont’ mind. Jag älskar det & skulle kunna bo där! Det bästa är att det finns så enormt mycket att göra och se där så det kommer aldrig ta slut. Mina föräldrars granne + vår vän Jocke har varit där över 30 gånger och tröttnar aldrig. Älskar klimatet & så är det fantastiskt skönt att det inte är någon tidsskillnad så resan blir inte så tuff även fast den är lång.

Kapstaden är den absolut coolaste staden jag varit i, den påminner om L.A fast mindre ytligt och mer Afrika, jag älskar när husen är byggda uppe i bergen och havet är nedanför, tycker det är så fett! Kapstaden har allt och lite till, helt fantastiska miljöer, underbar mat, grymma klubbar, sjukt balla djurparker, en massa sevärdigheter och så är det billigare att leva än i Thailand, trots att det är riktigt klass på både mat & vin. Fantastiskt! 

CAN’T WAIT. Här kommer lite bilder från när jag var där sist.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.