CELEBRATING.

Jag kunde tyvärr inte åka hem till familjevänner & fira student i år men hann bocka av en student här i stan. Älskar att fira studenten, så himla härlig känsla & det är så mycket glädje och frihet i den dagen!

Igår tog några i Mr’s lag studenten och vi var hos Philip och firade. Åt god mat, minglade runt och grattade studenterna. Supertrevligt! Tackar för det och all lycka till alla er studenter runt om i landet, nu börjar livet på riktigt =)

Jag hoppar Summerburst i år på grund av lite olika anledningar, har varit där alla år tidigare och känner faktiskt att det inte är hela världen att missa i år.. Säger jag i alla fall nu innan jag kollat bilder & filmer på instagram haha. Min helg kommer bestå av jobb med shopen, jobb på hotellet, ta en MASSA bilder (tänkte bemästra nya kameran) sola, träna och boka resa till i December. Om 2 vek åker vi till Spanien med vänner & familj och det kommer bli ett jäkla drag så lite rehab innan dess känns lägligt.. Men ni som ska dit & röja- dansa lite extra när Calvin går på, min favorit.

Här kommer lite bilder från gårdagen, så roligt att en av studenterna hade bloggerskan Janni i sin mössa. Sjukt bra gjort! Jag bar för övrigt klänning och skärp från H&M & klackar från Nelly.

4 reaktioner på “CELEBRATING.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.