life is full of opportunities

Idag har jag sådana sjuka känslor, känner mig så sugen på livet och allt det har att erbjuda. Har stora planer för mig & Frida och kan inte låta bli att drömma mig bort. Men allt startar ju med en dröm, en tanke, ingenting blir verklighet om man inte vågar tro & chansa ibland, våga satsa på det ”omöjliga”

Är väldigt insnöad på Steve Jobs nu efter att jag såg hans film, jag vet, jag tjatar men dessa qoutsen är ju bara magiska.

2 reaktioner på “life is full of opportunities”

  • Jen skriver:

    Hej Sanne! Har du några bra tips på vad man kan ge sin pojkvän i års-present? Vi firar 4 år.

    Superbra inspiration för övrigt!

  • Emelie skriver:

    Hej Sanne!

    Får kunden själv bekosta returen om man ångrar sig vid köp från Sannealexandrashop?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.