CAMPADRE RABATTKOD.

Kära läsare!

Campadre är ju skandinaviens största shoppingklubb med eftertraktademärkesvaror inom mode,livsstil och inredning upp till 70% under ordinarie pris.

NU har jag ett erbjudande åt er! Just nu får ni fri frakt på alla beställningar från Campadre om ni anger SANNE som rabattkod i kassan. Denna rabatten gäller på ALLT på sidan som du klickar hem och gäller tom 21/6. HÄR kommer ni till kampanjerna.

  Det ligger en massa magiska kampanjer uppe och en av mina favoriter är Dagmars kampanj som ligger uppe nu. Ni minns väl långklänningen jag bar förra veckan? Se nedan. Den finns i tre färger, perfekt midsommarklänning!! Såååå fin.

Här nedan är jag också klädd i Dagmar (alla plaggen ligger uppe med ruggigt bra rabatt) Gillar denna somriga korallfärgen tillsammans med grått. Klänningen är sådär tunn & skön med fin drapering vid låret. Trenchcoaten är tunn & skön och perfekt att dra på sig både till vardags och över fina klänningar till fest. Koftan är deras bästsäljare och finns i flera färger, den såg inte så mycket ut för världen på galgen men jag fick big cravings på den när jag satte på mig den. Vill ha!

Klicka HÄR för att komma för att shoppa loss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.