BBQ.

Detta var min första helg här i Sundsvall på 13 helger, helt sjukt vad jag varit runt och farit. Först med Nelly High Heel Tour och efter det så har jag varit runt och träffat vänner på alla möjliga platser och eftersom Mr ofta är borta på helger har jag passat på att göra annat medan han varit på bortamatch.

Men i helgen var svärföräldrarna här som jag nämnt tidigare så vi har haft fullt upp hela helgen, så himla härligt väder har det varit och vi har haft det toppen. Vi har provat en ny härlig restaurang, ätit middag här hemma, byggt en sänggavel, myst i soffan, skrattat, pratat, jag har jobbat, Mr tränat, druckit öl och så avslutade vi hela helgen igår med att se Simon och Gif Sundsvall ta emot Hammarby på Norrporten Arena, mycket konstiga känslor som ni kanske förstår.. Ni som inte läst min blogg tidigare så lämnade Simon Hammarby eter 5 år i klubben förra året då han blev såld hit till Sundsvall och det är därför vi är bosatta är nu. Mer om det senare, kommer att tillägna ett inlägg åt det ikväll.

I lördags kväll bar jag min underbara onepiece och skinnjacka. Extremt skönt! =) Förresten, jag vet! Vår innergård är så tråkigt, jag och Simon undrar om vi missat något, det skulle ju inte förvåna oss om vi skulle haft något schema där VI skulle röjt upp och kanske missat det haha?

// Saturday bbq with my parents in law and my love. What a good night!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.