That top.

Ni vet toppen från H&M jag skrev om ett för ett tag sedan som jag valde mellan i vit och svart? Jag klippte båda men igår invigde jag den svarta. Dom känns helt olika i stilen fastän det bara är färgen som är annorlunda.

Den vita kommer jag satsa på mer i vår/sommar tillsammans med mina beiga boots och lita somrigare plagg. Den svarta känns mycket festligare och mer exklusiv så den kommer jag nog använda mer till fest. Igår invigde jag den tillsammans med mina nya gråa jeans från H&M, svarta spetsiga klackar, päls och guldsmycken.

Ni hittar toppen HÄR.

// New in. U find the top here.

4 reaktioner på “That top.”

  • Hannajonsson skriver:

    Hej sanna! Du har världens bäästa blogg! Du har super snygg kropp och jättefint utseende. Min fråga till dig är om du skulle kunna göra ett inlägg med exakt vad du äter under en dag, vad du tränar och olika ”diet tips ty” jag är just nu i en period där jag vill börja hålla koll på mig själv och bli lite fit inför sommaren, men tycker det är supersvårt hur jag ska klara det! Jag behöver hjälp och inspiration och det ger du mig alltid. Skulle bli superglad om du skulle kunna göra ett sådant inlägg. Pussar

  • Anna.gibson skriver:

    Hej Sanne! Jg har också köpt den toppen från h&m. Men jag undrar ifall du har något under den (den är ju rätt genomskinlig) eller om du bara kör på Svart BH!

    Älskar din blogg, du inspirerar verkligen!

  • Matilda skriver:

    Jätte snygg outfit, passade dig bra 🙂 Kvinnlig och bekväm!

    Jag undrar ang din hårfärg, när slingade du dina längder senast eller gjorde din utväxt?
    Vet att du skrev innan Kap Verde att du skulle slinga det och undrade ifall du gjorde det?

    Jätte bra blogg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.