Fake it til you make it

Här sitter jag i vårt sovrum, iförd fin blus och oskyldigt leende, bakom mig skymtar ni vår walk-in. Fancy. Vad ni INTE ser är att det är kaos!!! Total kaos, kläder som är tvättade som ska sorteras, kläder som är smutsiga som måste tvättas, gammal packning, ja en liten röra efter allt resande senaste veckan. NU ska jag gå och ta ut mig på gymmet en sväng sedan blir det operation walk-in kan jag tala om. Så här kan vi inte det..

// In this pic im sitting in our bedroom, you can see our walk-in in the background.. what you cannot see is that it is a huge mess. Im gonna go and hit the gym now and after that..? Project walk-in, this is not ok.

2 reaktioner på “Fake it til you make it”

  • Evelina skriver:

    Hej Sanna! Hoppas allt är fint med dig? 🙂 Tänkte höra med dig hur du tänker kring jobb och sådär.. Du skrev lite om det för ett tag sedan, att du hade räknat med ett butiksjobb som du sedan inte fick… ?
    Precis varit med om samma sak, med ett jobb som jag verkligen trodde att jag skulle få.. Vad är dina planer nu? Hur tar man nya tag? Hur ser du på jobb och framtiden?

    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.