Sunday im ready

Åååå vad jag njuter av att vara hemma. Jag känner mig pigg och fräsch efter min lilla hemmakur, trodde jag aldrig! Nu sitter jag och dricker ett glas av denna supernyttiga juice (köp!), maten är inhandlad, ljusen är tända och jag är så redo för en härlig söndag kväll. Min fotbollsspelande man kommer snart hem efter jobbiga tester så innan dess ska jag slänga ihop två matiga omelleter och sedan ska vi krypa ner i soffan framför X-factor (älskar alla slags talang-program) Ha en mysig natt fina läsare!!

// Oh im in love with this sunday evening. Im feeling great! Now im having a glas of this super juice (get it!) and im preparing for a cozy night with my man. Have a good night lovely readers! Xo

Osminkad, glad och nyduschad.

1 reaktion på “Sunday im ready”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.