Disappointed.

Vaknade av en inte allt för rolig nyhet, personen jag haft kontakt med på Gant sedan juni som erbjudit mig en tjänst nu i Augusti talade tyvärr om idag att det inte finns en tjänst för mig. Trist men sant. Jag är jättebesviken men har insett att det inte är någon ide att gräva ner sig för, bara att söka nya jobb och köra på. Det tråkiga är att hade jag vetat detta tidigare hade jag sökt andra jobb hela sommaren men.. så är det.

Nu sitter jag och fixar lite med mitt CV, jag hittade en annan väldigt rolig tjänst så håll alla era tummar är ni snälla. Jag är SÅ jobbsugen och har såå mycket att ge! Om inte jag får leva ut mina kreativa sidor snart kommer jag att spricka. Jag vill verkligen styra upp, styla, sälja, inspirera, träffa folk. Ja ni förstår säkert!

När en dörr stängs öppnas en annan..

// Got a call this morning that the job i was offered are not for me anymore, sucks. Ive been waiting on it since june so if i knew this i could have tried to get other jobs, well.. nothing to do.

Actually i found another really interesting job so i will do my best to get it, hold ur thumbs for me please! When one door closes another one opens..

 

5 reaktioner på “Disappointed.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.