Spa City Break.

I förmiddags hade jag mamma och syster tjejdag. Vi myste till det på Spa City Break i Sundsvall, ett ställe ni måste besöka om ni har vägarna förbi. Det är magiskt!

Efter en timme på spaavdelningen där vi badade, åt frukt och kopplade av så fick vi varsin behandling. Jag gjorde en syrabehandling, det var flera månader sedan nu så det var så underbart att bli lite ompysslad igen. Det har jag saknat! Man känner sig verkligen superfräsch när man går därifrån. Sanna som jag går hos passade även på att noppa och färga både mina bryn och fransar så nu är jag redo för att fylla år i morgon =) Jag blir 23!! Tiden går fort när man har kul.

Titta här så fräscht mitt osminkade ansikte ser ut idag. Tack till er på stans bästa spa!

// Today me, my mom and sister had a typical girl day. We went to spa and had a really good time. I always feel so fresh when i leave Spa City Break, love that place. Now im all set for my birthday tomorrow, 23 damn years, wow..

3 reaktioner på “Spa City Break.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.