Work for it

Jag har precis storstädat hela lägenheten, nu är det dags för en PW med My på Norra Berget. Lika bra att sätta igång och röra på sig på måndagen, annars är det lätt att dra ut på det. Let’s kick it!

4 reaktioner på “Work for it”

 • johanna skriver:

  duktig Sanne 🙂 Jag har också tränat idag! Dock önskar jag att jag sett lika snygg ut som dig när jag skulle iväg 😉 men gud vad pigg och frisk man känner sig när man är duktig och håller igång ett par pass i veckan! Här är en som läser din blogg dagligen – ville mest bara visa att jag uppskattar din blogg! <3 kram

  • sanne skriver:

   bra där!! haha ja men jag var ju sminkad.. =) man behöver inte vara snygg när man ska träna! ja visst gör man, det är underbart. egoboost x tusen! åå vad roligt, det glädjer mig verkligen! stor kram till dig <3

 • moa skriver:

  Du peppade mig att dra mitt feta arsle ur soffan. Haha! tack 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.